Thiagis metoder för bättre inlärning!

 

Thiagi (aka Sivasailam Thiagarajan, Ph. D.) påbörjade sin verksamhet att forska och utbilda i bra metoder som ökar inlärningen på möten och i utbildningar för mer än 30 år sen. Han har nu blivit en stor guru inom området och han brinner fortfarande lika mycket för sitt jobb. Det hela började när han utbildade på universitet i USA och upptäckte att studenterna satt och sov i bänkarna. För att råda bot på detta skickade han ut dem i verkligheten för att undersöka, prova på och startade diskussioner i grupper. Och studieresultaten flög i taket lavinartat! Nu är han sen länge egentligen pensionär, men reser fortfarande världen runt och delar med sig av sina lärdomar inom interaktiva möten och praktisk pedagogik. I maj har vi fått äran att ta hit honom till Sverige för att hålla en 3-dagars kurs inom ämnet. Passa på och fyll på verktygslådan då!

Frukostseminarium om Thiagi den 6 dec – kostnadsfritt

Mer om Facilitatorhuset

/Maria