Metodmaraton – 10 mötesmetoder på två timmar

Faciliatorhuset bjuder på Metodmaraton med några av sina bästa mötesmetoder genom åren och allra senaste fynd för att stimulera kreativitet och engagemang och skapa bättre resultat på möten.

Du får prova olika metoder under loppet av två timmar. Vi börjar med verktyg för uppvärmning av mötesdeltagarna för att komma i form inför mötet. Sedan startar vi loppet på ett sätt så att alla är med redan från början och känner sig sugna på att bidra till innehållet. Under resan får du prova på olika arbetssätt för att genomföra mötet så att ni behåller fokus och samtidigt lockar fram alla deltagares förmågor och erfarenheter. Så lägger vi in slutspurten i vårt Metodmaraton genom att knyta ihop säcken av goda samtal och kommer i mål som vinnare.

Exempel på metoder som du får prova på är action methods, planning poker, heta stolen, snöboll, metaforer, mentometerröstning utan mentometerknappar etc …

Gemensamma nämnare för alla metoder är att deltagarna får variation och rörelse i rummet och bidrar till goda samtal, högt engagemang och vilja att ta ansvar efter mötet. Seminariet har fokus  enbart på de 10 mötesmetoderna, vilket gör det till ett bra komplement till våra övriga kurser i facilitering på olika nivåer.

Metodmaraton 2015

Plats & tider

Centralt i Stockholm,
kl 9.30-11.30 (fika från 9.00)

Kan även genomföras hos kund.

Kursavgift

1.490 kr (exklusive moms). Fika och macka  samt kort beskrivning av metoder ingår.

Kursanmälan är bindande men inte personlig (dvs kan överlåtas till annan person).

Anmälan