Hur ofta firar ni era framgångar?


I torsdags firade vi att vi varit egna företagare i 10 år! Tänk att vårt kära Facilitatorhus har stått sig i alla upp och nedgångar både privat och i jobbet!! Det var verkligen på tiden att slå på stora trumman och avsätta tid och engagemang för att fira för en gångs skull. Sånt får man en kick av och skapar milstolpar i livet som är positiva att minnas. I vårt arbetsliv – precis som privat – behöver vi skapa lite extra krydda emellanåt. Jag har många gånger sagt att jag behöver höja glamour-faktorn i mitt liv. Tänk – den här gången blev det av!!!! Hur bra är du på att fira dina/era framgångar?

Facilitatorhusets hemsida

Ella dansar ella och kompis dansar imponerad publik installation jura installation locket på installation värderingskonflikt michael lena mingel mingel alf mingel Carin och Lasse mingel Cilla karin mingel Cilla mingel henrik+Lazze mingel karin G Åsa mingel, Sören, Ulrika... mingelGunilla, Eva, Ralf mycket imponerad publik mötesförloppet pia pratar i mikrofon piamaria ralf så får vi bättre möten tove dansar Tove Oskar dansar abc