Upplev kraften i visuell kommunikation

Är du en verksamhetsutvecklare, projektledare eller kommunikatör som vill ta din kommunikation till nästa nivå? Då är vår kurs i Grafisk Facilitering det perfekta steget för dig!

🎨 Vad är Grafisk Facilitering och varför ska du bry dig? 🎨

Grafisk facilitering handlar om att använda bilder och grafik för att underlätta kommunikation, främja förståelse och driva framgångsrika möten och workshops. Genom att visualisera idéer, koncept och processer skapar du en engagerande och minnesvärd upplevelse för ditt team eller din målgrupp. Med grafisk facilitering blir komplexa tankar och idéer tillgängliga för alla, oavsett bakgrund eller erfarenhet.

💡 Vad kan du förvänta dig av vår kurs? 💡

Under en enda dag kommer du att få lära dig grunderna i grafisk facilitering. Du kommer att bli guidad genom praktiska övningar och verktyg som du kan börja använda direkt i ditt arbete. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av facilitering kommer vår kurs att ge dig de färdigheter och självförtroende du behöver för att skapa imponerande visuella berättelser.

🎉 Gör lärande till en rolig upplevelse! 🎉

Vi tror på att lärande ska vara inspirerande och roligt. Därför har vi designat vår kurs för att vara interaktiv och engagerande. Förbered dig på att skratta, utforska och skapa tillsammans med likasinnade yrkesverksamma. Efter vår kurs kommer du inte bara att känna dig redo att använda grafisk facilitering i ditt arbete, utan du kommer också att ha haft en fantastisk dag med nya insikter och möjligheter.

🚀 Läs mer om kursen och anmäl dig redan idag och ta steget mot att bli en mästare i visuell kommunikation! 🚀
Kommande tillfällen är 24 maj (endast fåtal platser kvar) samt 13 september i Stockholm/Älvsjö

Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att träffa dig på kursen.

#GrafiskFacilitering #VisuellKommunikation #Kurs #Verksamhetsutveckling #Projektledning #Kommunikation #Lärande #kulpåjobbet