Spel för den som vill förändra!

De flesta är oengagerade på jobbet!! Visst låter det trist?? Men Gallup gjorde en undersökning som visade att i Sverige är 16 procent engagerade av jobbet.  Av de 19 undersökta länderna är i snitt 14 procent av de som arbetar engagerade, 66 procent likgiltiga och 20 procent negativa, skriver Dagens Industri.
Det är inte heller någon skillnad om medarbetarna är hög- eller lågutbildade enligt undersökningen. 

”Gamification” är hett just nu! Varför? Jo, att skapa sammanhang där människor får mötas och diskutera viktiga frågor i kombination med tävling gör att vi minns så bra, har kul under tiden och framför allt blir det mycket engagemang, som i sig är motorn för att något ska ändras över huvudtaget. Spelformen gör oss helt enkelt mer engagerade. Det verkar ju behövas……

Därför spelar Facilitatorhuset numera spel. ”Changeskills” heter vårt och är utvecklat av våra finska kollegor på Muutostaito.

business game FinlandBild1customer game lågupplöst