Jobba eller gå på möte??

Så var den fantastiska sommarledigheten redan slut och dags att börja jobba igen. Eller….när ska du hinna med det? Alldeles strax sitter du ju där igen med fullproppad kalender med alla bokade möten som du måste gå på. Själva jobbet låter sig inte göras av någon annan, allt läggs på hög, du blir stressad, du jobbar över, du struntar i att träna, du glömmer barnens gympapåse   och bröllopsdagen och får dåligt samvete pga allt för mycket annat som ”måste hinnas med”. Jaha, framåt höstens mörkaste dagar sitter du där i smeten igen och trivs inte med livet. Eller….så kan du lära dig några superenkla knep för att få upp effektiviteten på möten, lära dig att ifrågasätta vikten av din närvaro på alla dessa möten och börja bjuda in dina kollegor till möten med lite mer omsorg. Voila!! Så levde ni lyckligare i alla era dagar:-)

Läs om kurser för effektivare möten här!