Möten i livet…

Idag tänkte jag för ovanlighetens skull  blogga om annat än arbetsmöten. För nu stundar semester och då ser jag fram emot en helt annan typ av möten. De spontana mötena som sker när du minst anar det. Som över diskbaljan på campingplatsen tillsammans med folk från världens alla hörn, i glasskiosken där en urtrevlig tonårstjej börjar berätta om bygden eller som igår då jag träffade en förskollärare och vaktmästare i tjänst på en förskola och skola i miniformat ute i Stockholms skärgård. De hade sammanlagt 12 barn på förskolan och 12 barn i åk 0-5 i samma hus. Ett av förskolebarnen vinkade senare glatt åt oss när han blev hämtad av sin pappa med båt. Alla dessa möten ger en perspektiv på tillvaron. Hur har jag valt att leva? Har jag gjort ett aktivt val eller låtit mig bli offer för omständigheterna i kring mig? Hur ser andras inställning till livet ut och hur ser jag själv på tillvaron? Och tänk….även dessa möten tror jag i slutänden påverkar våra arbetsmöten också!

Mer om arbetsmöten och facilitering här

stuga skärgården