Dags för andra möten….

Nu är det alldeles strax juluppehåll på Facilitatorhuset. Då passar vi på att möta nära och kära under en alldeles speciell mötesstruktur – ”Kalle Anka-arbetsgången”. När jag tänker på det är jag alldeles överväldigad över vilken makt ett amerikanskt tv-program har fått över de svenska jultraditionerna, och hur stort engagemang det väckt de senaste dagarna när Disney själva valt att klippa bort delar av den. Ytterligare ett exempel på hur de till synes mest triviala förändringarna kan röra upp känslorna hos den allra mest timida person. Detta fenomen träffar vi på ganska ofta när vi faciliterar grupper. De allra flesta människor är inte sugna på att förändras, men vi är många som inser att vi måste orka och våga för att vinna något. Så nu tar vi lite julledigt och laddar om inför nya spännande uppdrag 2013. Vi vill passa på att tacka alla kunder och samarbetspartners för ett gott samarbete under det gångna året.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Till Facilitatorhusets hemsida….