Möten som berör!

Har idag haft ett utav de där mötena som jag vet kommer finnas kvar i mig länge. Jag var inte facilitator, inte heller mötesdeltagare – jag var bara en helt vanlig medmänniska! En person i min bekantskapskrets var i akut behov av att hitta en billig flygbiljett för att så fort som möjligt komma hem till sin döende, svårt cancersjuka son någonstans i Sydamerika. Vad mer kan jag göra än att försöka hitta en flygbiljett och ge en tröstande kram? Livet är ganska krokigt emellanåt – för vissa mer än för andra verkar det som. I ljuset av detta blir de egna problemen ganska bleka…..Det här blev en tung start på bloggåret med livets stora frågor i centrum. De är förstås alltid aktuella och viktiga att fundera på. När blev du berörd senast i ett möte? Det behöver lyckligtvis inte alltid handla om liv och död för att ett möte ska stanna kvar hos oss. Det kan med fördel istället handla om positiva möten med mycket glädje, energi och/eller stora insikter eller kanske nåt annat. Det är fler sådana möten vi hoppas på under 2015!

/Maria